VÅRA VERKSAMHETER

Café Polobaren

CAFÉ POLOBAREN

Café Polobaren är en cafeteria vid stora ridhusets gavel. Sedan 2014 har Gabriel Seth den öppen onsdag kväll samt lördagar och söndagar.  Onsdagar 16-20 och Lör och Sön 10-16. Hemlagat och hembakat, bland annat Gabriels berömda surdegsbröd. Gabriel tar kort och det går att köra hela vägen ner och sedan promenera. 

Välkomna!

Café Polobaren

RIDANLÄGGNINGEN

Vi har en av Stockholms största Ridanläggningar uppdelat på elva stall med plats för 90 hästar som ger ”småstadskänsla”. Det finns ett brett utbud av träningsmöjligheter för dressyr och hoppning. Det kommer regelbundet en mängd olika tränare inom dessa dicipliner till gården.  Vi har 2 ridhus, 2 utebanor en för hoppning och en för dressyr, skrittmaskin, tvättstuga och lång galoppraka på Norra Ön samt vårt Cafe Polobaren. 

Gaba och fåren

GÅRDSBUTIKEN

Kom och fynda honung, äppelmust,  lammkött och fällar från gården i vår härliga gårdsbutik! Gabriel säljer också sitt goda och nyttiga surdegsbröd som han också bakar bullar av. 

Herrgården

KONFERENS

På Herrgården erbjuder vi unika möjligheter för rådplägning och värdskap: alltid bara en grupp åt gången och originalinredning från sent 1700-tal, alldeles intill natursköna Mälaren.

Event

EVENT/MAGASINET

Närheten till Stockholm och Arlanda, anläggningens faciliteter och skönhet samt  våra skilda verksamheter skapar fantastiska förutsättningar för att arrangera olika event.

Polomatch

HÄSTPOLO

På gården bedrivs även hästpolo.
Läs mer på klubbens hemsida. Nordic Polo Club

Kontakta oss

Skicka oss ett mejl så hör vi av oss.