Ridhus och skrittmaskin

Stora och lilla ridhuset

Ridhusschema finns på hemsidan. Det administreras av Kicki Snis i Mellangården. Där finns såväl veckoträningar, helgkurser som våra interna och externa tävlingar uppskrivna.  Longera eller löshoppa får man endast göra i lilla ridhuset, då underlaget i stora ridhuset inte är anpassat för det. Ridning har alltid företräde före longering. Alla som vistas i ridhusen har ansvar för att det mockas innan man lämnar ridhusen.

Bokning av ridhusen sker på mail till Kicki. Förutsättningarna är att gruppen består av 5 ekipage under 1,5 timme. Dressyren får bokas en hel helg i månaden utan att vara 5 ekipage under 1,5 timme. Ett ridhus är alltid ledigt för övriga. För att lägga in på schemat kontakta Kicki. Eftersom dressyren ej kan boka skall alla visa hänsyn och helt välja ett annat ridhus när det pågår dressyrlektion.

Ridhusavgifter

För de som inte hyr box eller betalar månadsavgift till oss kostar det 100 kr per tillfälle eller 1500 kr per temin vår eller höst. Detta läggs i ett kuvert med namn och datum på i brevlådan utanför Polobaren eller sätts in på BG 547 – 88 47 med angivande av namn, datum och aktivitet.

Anläggningsavgift

Om Du inte står på anläggningen men rider här dagligen antingen på själva anläggningen eller i skogen kostar månadsavgiften 600 kr med moms.

Skrittmaskinen

får användas av hyresgästerna utan debitering. Hästarna får ej lämnas i skritten utan tillsyn. Hästar som förstör skritten får ej gå där.

ALLA SOM ANVÄNDER SKRITTEN MOCKAR OCH KRATTAR. Särskilt på helger då Helena och Alex inte arbetar.

Underhåll

  • Vi sladdar ridhusen flera dagar i veckan utom vid sjukdom eller semester.
  • Vi vattnar och saltar ridhus och ridbanor vid behov och när möjligt.
  • Vi sladdar Stora Hoppbanan och Dressyrbanan vid behov.
Våra hästar i skrittmaskinen

Kontakt

Kicki Snis
E-post: kristinksnis@hotmail.com