RIDANLÄGGNINGEN

Vi har en av Stockholms största Ridanläggningar uppdelat på elva stall som ger ”småstadskänsla”. Vi har också vårt  mysiga Cafe Polobaren och en Gårdsbutik för allmänheten. I Almare Stäkets Herrgård med anor från tusentalet tar vi emot mindre konferenser och alltid bara en grupp i taget för högsta diskretion och effektivitet. I vårt Magasin blir ert bröllop precis som ni vill. På Polobanan kan man förutom att spela polo ordna hundutställningar eller annat som kräver stora gräsytor.

På ridanläggningen finns ett brett utbud av träningsmöjligheter för dressyr och hoppning. Det kommer regelbundet en mängd olika tränare inom dessa dicipliner till gården. Vi har också en aktiv klubb som ökar trivseln och engagemanget på Almare Stäkets Sätesgård.

STÄKETRYTTARNA

Föreningen vänder sig till dig som är intresserad av hästar och vad det innebär med ridning, träning och tävling och där du kan vara med och påverka. Vår målsättning är att vara en förening för alla, där alla ska kunna känna sig trygga, känna glädje, få möjlighet att utvecklas och ha roligt med hästar.

Kontakta oss

Skicka oss ett mejl så hör vi av oss.